Nytt besked gällande Stora Förmedlarmässan

I slutet på förra veckan fattade vi ett gemensamt beslut att avvakta med att arrangera Stora Förmedlarmässan under 2021 på grund av rådande läge. Det känns såklart extremt tråkigt att inte kunna ses och genomföra ett event under 2021, men efter dialog med många av er känns det som att vi är överens om att det trots allt är ett klokt beslut.

Vi ser nu istället framemot att genomföra mässan i januari 2022!

Förra året var vi 47 utställare (fullbokat) och 700 besökare på mässan. Vi räknar med att 2022 års mässa kommer att bli ännu större och att vi kan erbjuda en fantastisk mötesplats och ett brett forum för hela branschen.

Målet är att utveckla mässan och kringarrangemang ytterligare för att tillmötesgå leverantörer, gäster och de kollektiv och samarbetspartners som förlägger aktiviteter i anslutning till mässan.

Stora Förmedlarmässan 2020 arrangerades i samarbete med Tydliga, Säkra och United Securities, som anordnade utbildningsdagar i anslutning till mässan. Mässan avslutades med att Fondmarknanden.se delade ut priser till Årets Fonder på stora scenen.

Vi på KNEX återkommer inom kort med mer information och en möjlighet att säkra er plats för medverkan på Stora Förmedlarmässan 2022.

På den här sidan kan du följa planeringen inför kommande event: Stora Förmedlarmässan 2022

Har du frågor eller funderingar, kontakta gärna:

KNEX
Henrik Andersson
070 – 585 27 23
henrik.andersson@knex-ab.se