TEMA

Konsten att lyckas.

FÖR VEM?

Livförmedlare, sakförmedlare, assistenter.

TEMA

Konsten att lyckas.

FÖR VEM?

Livförmedlare, sakförmedlare, assistenter.

TIDER

12.00 Lunchföredrag
13.00 – 18.00 Mässområde
18.00 Trevlig kvällsaktivitet

 • 12.00

  Lunchföredrag

 • 13.00

  Dörrarna till mässområdet öppnas!

 • 13.00 - 18.00

  Mässområde och intressanta paneldebatter!

 • 18.00

  Trevlig kvällsaktivitet kommer att erbjudas!

Idén och tanken med Stora Förmedlarmässan är att hitta ett effektivt sätt att träffas på och bättre utnyttja vår dyrbara tid.

PROGRAM

Nedan finns information om mässans programpunkter. Innehållet uppdateras löpande.

12.00 - 13.00 Lunchföredrag

Lunchföredrag med några av mässans guldpartners och utställare.

13.00 Mässområdet öppnas!

Dörrarna till mässområdet öppnas och vi hälsar alla välkomna!

Panel

Paneldebatt med några av våra guldpartners och utställare på temat “Konsten att hitta guldkorn”.

Panel

Paneldebatt med några guldpartners och utställare på temat “Konsten att hitta rätt”.

Panel

Paneldebatt med några guldpartners och utställare på temat “Konsten att hitta rätt”.

Panel

Paneldebatt med några guldpartners och utställare på temat “Konsten att välja rätt”.

18.00 Mässområde stängs

Dörrarna till mässområdet stängs.

Kvällsaktivitet

En trevlig kvällsaktivitet planeras – mer information kommer!

HITTA DIT

För 2022 års mässa har vi bytt lokaler, jämfört med tidigare år.

Clarion Hotel Stockholm, på Söder, är den nya platsen.

ANMÄLAN

Anmälan till mässan öppnar i november. Vill du redan nu säkra din plats – skicka ett mail till info@knex-ab.se.

GULDPARTNERS

Årets Fond 2019
Årets Fond 2019
Årets Fond 2019
Årets Fond 2019

Nu samlar vi återigen Sveriges försäkringsförmedlare för Stora Förmedlarmässan 2022.

Vi upprepar 2020 års succé där 47 utställare (fullbokat) och 700 besökare etablerade Stora Förmedlarmässan som företeelse. Helt fantastiskt!

Vi kommer att utveckla konceptet till 2022 års mässa, där vi till viss del kommer att förändra både innehåll och upplägg, för att alla inblandade ska få ut så mycket som möjligt av Stora Förmedlarmässan och dess kringarrangemang.

Tidpunkten för mässan är vald utifrån att det är många som har varit lediga och behöver en bra start för vårens affärer. På så sätt kan förmedlarna få ett par intressanta dagar med ett gediget innehåll.

MÄSSPARTNERS

För utställare

Vi kommer att erbjuda dig som utställare olika typer av möjlighet att exponera er i samband med mässan. Alltifrån mässpartner till presentationsrpartner.

 • Mässan ger en möjlighet för dig som utställare att kunna träffa förmedlare, rådgivare och många andra från branschen på ett och samma ställe.
 • Den ger er möjlighet att lyfta fram erat varumärke och knyta nya affärskontakter.

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar om du vill exponera dig och ställa ut i vårt mässområde. Är du intresserad? Hör av dig till oss på kontaktuppgifterna längst ner på sidan.

För besökare

Utställare och leverantörer på mässan kommer alla att ha anknytning till en förmedlares vardag. Utöver traditionella finans- och försäkringsbolag kommer mässan att göras mer levande i form av andra produkter och tjänster som en förmedlare kommer i kontakt med.

Vi kommer att låta dig som besökare boka in dig på det du tycker är intressant och hela eventet kommer att hanteras digitalt, vilket innebär att information kring deltagande, anmälningar, program m.m. kommer att fås via en mobilapp.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar, kontakta gärna KNEX.

Henrik Andersson
070 – 585 27 23
henrik.andersson@knex-ab.se

Stora Förmedlarmässans historik

KNEX har nu genomfört Stora Förmedlarmässan under två tillfällen 2019 och 2020, på Clarion Sign i centrala Stockholm. Mässan har genomförts i januari och har primärt riktat sig till försäkringsförmedlarkollektiv, som har kombinerat delar av deras 15 timmarsutbildning i samband med mässan.

 1. 2020 lyckades vi samla 47 utställare (fullbokat) och 700 besökare på mässan. Vi hade satt ihop intressanta program, kombinerat med egna utbildningsdagar hos medlemskollektiv och Värdepappersbolag. Mässan avslutades med att Fondmarknaden.se delade ut pris för Årets Fonder.
 2. Stora Förmedlarmässan 2020 arrangerades i samarbete med Tydliga, Säkra och United Securities, som anordnade utbildningsdagar i anslutning till mässan. Fondmarknaden.se delade ut priser till Årets Fonder på stora scenen under mässan.

Vi har fått väldigt mycket positiv respons på upplägget från både medlemskollektiv, leverantörer, samarbetspartners och besökare. Det som många särskilt har uppskattat är att mässan samlar många bolag i branschen (försäkringsbolag, fondbolag och andra leverantörer), vilket gör att det blir både kostnadseffektivt och en möjlighet att träffas på ett och samma ställe.

Vi vet att behovet av att träffa kollegor och braschfolk är enormt! Därför räknar vi med att 2022 års mässa kommer att bli större och att vi kan erbjuda en fantastisk mötesplats och ett brett forum för hela branschen.

0