Vi skapar fantastiska
mötesplatser

För att lyckas att genomföra en sammankomst som har ett syfte och en röd tråd, krävs det noggrann planering. Tänk igenom var ni vill vara, tidpunkt och vad ni vill uppnå.
Bygg upp innehållet, skapa behagliga flöden, sätt detaljerna och våga tänka nytt!
  • Identifiera behov och syfte

  • Planering

  • Inbjudan och marknadsföring

  • Genomförande

  • Utvärdering

KNEX Event hjälper till att skapa välplanerade och lyckade träffar

Det stora eventet med 1000 personer, det mindre mötet för 25 personer, kick-off, mässa eller konferensresa.

Kombinera utbildning, föreläsning, underhållning, kunder och utställare.

Välj mingel, partymode eller vita dukar.

KNEX Event kan ta hand om helheten, som del i en projektgrupp och som koordinator.

Vi kan hjälpa er att skapa suveräna sammankomster!

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Henrik Andersson – Ansvarig för KNEX Event

henrik.andersson@knex-ab.se

070 – 585 2723

KNEX Event – Portfolio

Det större mötet eller eventet

Stora Förmedlarmässan
Vi genomför Stora Förmedlarmässa årligen där vi kombinerar aktörer från finans- och försäkringsbranschen och skapar suveräna förutsättningar att träffas på, få den senaste informationen och att skapa nya affärsmöjligheter.

Stora Förmedlarmässan har genomförts tre gånger och lockar en stor publik. I juni 2022 hade vi 57 utställare på plats och vi genomförde mässan på Clarion Stockholm. Johan Olsson och Petra Malm inspirerade på temat Konsten att lyckas.

Länsförsäkringar marknadsdagar
Vi genomförde ett lyckat event med marknadsdagar för Länsförsäkringars rådgivare från samtliga Länsbolag, där vi kombinerade interna moment med externa inslag och mässa. 200 personer bjöds på interna pass, utbildning, intressanta lunchföredrag och en trevlig middag med underhållning. 

Toppbetyg!

KNEX som koordinator

KNEX kan också verka som koordinator och hjälpa till att planera för större event som en resurs eller ta fram förslag på helheten eller delar.

Vi genomförde nyss ett event tillsammans med Tydliga på Steam Hotel i Västerås, där vi hjälpte till med planering, innehåll och koordinerade eventet. Cirka 300 gäster och leverantörer träffades under två dagar med ett genomarbetat program, mässområde med 40 utställare och en fantastisk stämning.

“Bästa eventet vi har varit på”

Det mindre mötet eller ledningsmötet

Vi har hjälpt kunder med att arrangera det mindre eventet. Planering och innehåll för firande av jubileum för HusmanHagberg. KNEX fungerade som en extern resurs och tog fram förslag på datum och tidpunkt, skapade inbjudningar, aktiviteter och gav förutsättningar för att lyckas.

“Superlyckat och proffsigt!”

Nya mötesplatser

KNEX har inlett ett samarbete med Nolia, Norrlands största mässarrangör, där vi kommer att utveckla ett koncept på deras olika mässor. Finans- och försäkringsarenan genomfördes första gången i samband med Load Up North i Boden augusti 2022. Vi har ett fantastiskt nätverk och det finns väldigt många företag och privatpersoner som har behov av hjälp med frågor kring försäkringar, sparande och möjligheter.

Ruggigt spännande och massor med nya affärsmöjligheter.

Föreställningar

Vi kan erbjuda olika koncept och paketerade event för företaget eller en bredare publik. KNEX fungerar som manager och kan skräddarsy ett koncept utifrån kundens behov.

  • Middag och underhållning.
  • Sittande föreställning i salong som kan toppas med guldkant.

Vi ser möjligheter och har kontakterna att kunna skapa magi!

0