HISTORIK

OM KNEX

KNEX bildades i mars 2018 som ett konsultbolag, vilket var ett resultat av ett nära samarbete mellan KNEX tre delägare hos tidigare arbetsgivare. KNEX delägare har alla ett förflutet i finans- och försäkringsbranschen med bred kompetens inom områdena marknad, affärsutveckling, it, administration, juridik och risk.

Vi som jobbar här

Vi är tre delägare och anställda, vilka alla har olika inriktningar på sina jobb. Gemensamt är att vi ofta jobbar i team samt kan alla verka som projektledare inom våra respektive inriktningar.

Henrik Andersson

Partner och vår marknadsförings- och försäljningsproffs

Henrik har en bred bakgrund med inriktning mot bland annat försäljning, marknadsföring och affärsutveckling. Henrik har genom åren haft chefspositioner med personalansvar samt ingått i ett flertal olika ledningsgrupper.

Tel: 070 – 585 27 23

Fredrik Nilsson

Partner och vår expert inom juridik och risk

Fredrik har erfarenhet från arbete och uppdrag inom finans- och försäkringsbranschen med särskilt fokus på värdepappersverksamhet och försäkringsdistribution. Fredrik har även erfarenhet av periodisk rapportering till Finansinspektionen, arbete med intern kapital- och likviditetsutvärdering (IKLU) och riskidentifiering.

Tel: 072 – 853 0637

Stina Lundstedt

Partner och vår ansvarige för utbildningsverksamheten samt IT och layout

Stina har stor erfarenhet av kravställning av IT-system samt ansvar för processer och administration. Hon har varit verksam inom bank-/finansbranschen och på värdepappersbolag under många år, där hon genomfört många projekt samt ingått i ledningsgrupp.

Tel: 072 – 202 3711