Årets Fond 2019
Årets Fond 2019
Årets Fond 2019
Årets Fond 2019

Vi skapar
mötesplatser

Både på plats, genom resor och på digitala plattformar.

Mässor, Erfa, Utbildningar

Vi kan hjälpa er med skräddarsydda event.

Digitala möten

Vi löser webbinarium eller studioproduktion för dig.

Resor

Konferera och utvecklas i inspirerande miljöer.

För att genomföra ett lyckat event eller sammankomst krävs det en noggrann planering

Vilken är målgruppen? Kan man kombinera olika målgrupper? Hur blir deltagarna nöjda? Kan man tänka nytt?
Kan vi överträffa förväntningarna? Hur skapar vi ett intresse för att få deltagare?

PORTFOLIO

Stora förmedlarmässan

Ett exempel på ett lyckat koncept är Stora Förmedlarmässan. Första sammankomsten genomfördes i januari 2019 efter rigorös planering. En idé tog form och vi lyckades attrahera finans och försäkringsbranschen. Vi lyckades kombinera leverantörer, distributörer och föreläsare, där alla parter fick möjlighet att skapa nya relationer och uppfylla sitt syfte.Vi satsade stort och bokade upp Clarion Sign i centrala Stockholm och anlitade Marcus Oscarsson, politisk kommentator som dragplåster.

Det året lyckades vi skapa en fantastisk mötesplats med 34 utställare och 400 besökare. Vi hade skapat en perfekt mötesplats, som tidigare saknades för finans och försäkringsbranschen!

Vi lyssnade noga på utvärderingen från deltagare och utvecklade konceptet till 2020.

2020 lyckades vi öka antalet utställare till 47 och antalet besökare till drygt 700. Fondmarknaden.se delade ut pris till Årets fonder på stora scenen.

Vi hade gjort mässan ännu vassare – succé!

Digital utbildningsserie

Det digitala mötet tar en allt större plats i samhället och vår vardag. Mindre möten med ett par deltagare till större webbinarium eller studioproducerade seminarium. Allt har gemensamt att det handlar om att vara mer disciplinerad i denna mötesform, då det är enklare att tappa fokus.

Vikten av att vara tydlig och att inte ha för bråttom, samt att vara ordentligt förberedd är hörnstenar för att lyckas med det digitala mötet. För det går att hålla ett kanonföredrag eller att komma till avslut även online.

Ett exempel på en lyckad digital utbildningsserie arrangerade vi tillsammans med Your Company. Att gå igenom regelverk som 3:12 och skatteeffekter kan tyckas krångligt i vanliga fall, men att göra det online och i ett nytt system är en ännu större utmaning. Webbinairum med föredragshållare från minst två platser och 45 hungriga deltagare som ska få valuta för sin medverkan. Det krävdes minutiös planering och att lägga det på rätt nivå, interaktivitet med frågeställningar under mötena och uppföljning mellan de olika sammankomsterna.

Vi tyckte att utbildningen gick långt över våra förväntningar och fem möten senare skickade vi ut utvärderingen.

Vi fick toppbetyg! ”Bra pedagogik, helt rätt nivå, suveränt!”

Erfarenhet – resor

Vi har genomfört olika typer av konferensresor för mindre grupper, men även för grupper upp till hundra personer.

  • Ledningsgruppen eller kundträffen
  • Inom Sverige eller utomlands, mästerskap eller matfokus, vi har ett grymt nätverk och skräddarsyr event och resor av alla de slag.

Att kombinera matnyttig utbildning, med erfarenhetsutbyte, god mat, trevlig miljö med ett event är ofta något som deltagarna kommer att prata om och minnas länge.

Vi kan skapa innehållet – Vi har nätverket – Att mötas ger mervärde
0